Tapasztalatok a budapesti taxialkalmazásokkal, taxitársaságokkal kapcsolatban

Taxi alkalmazások Budapesten és környékén

Taxi alkalmazások Budapesten és környékén

Élménytranszfer

2018. július 13. - taxiapp

Utaztál már Teslával? Szeretnéd kipróbálni? És ha nem kerül többe, mint egy átlagos budapesti taxi, sőt most, hogy 2018.07.01-től emelkedtek a budapesti taxitarifák, kifejezetten olcsóbb annál?

Az Élménytranszfer a budapesti repülőtérre és a repülőtérről kínál transzfereket Teslával. Kipróbáltam mindkét irányban, és valóban egy élmény volt. A honlapon keresztüli rendelést követően e-mailben visszaigazolást kaptam, az utazás napján pedig 40 perccel indulás előtt kaptam SMS-t, hogy az autó elindult értem. Az M0-áson keresztül 40 perc alatt ki is értünk a reptérre Szentendréről. Szentendréről egyébként 11.900 Ft a transzfer díja, szentendrei taxisokkal ugyanennyi lenne, budapesti taxitarifával pedig a városon keresztül 14-15 ezer, az M0-áson 16 ezer körül lenne, míg a Fixshuttle 8900 Ft-ért vinne ki. Bár az utóbbi olcsóbb, lényeges minőségbeli különbség van egy hagyományos és egy elektromos autóval történő utazás között.

A bejegyzés trackback címe:

https://taxiapp.blog.hu/api/trackback/id/tr6014111675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása