Tapasztalatok a budapesti taxialkalmazásokkal, taxitársaságokkal kapcsolatban

Taxi alkalmazások Budapesten és környékén

Taxi alkalmazások Budapesten és környékén

GreenGo

2017. június 18. - taxiapp

Bár ez nem taxi, de ez is egy olyan mobilalkalmazás, amivel utazási igényedet elégítheted ki Budapesten, feltéve, hogy te magad tudsz vezetni.

Mi is az a GreenGo? Röviden: az autós BuBi. Egy olyan autókölcsönző rendszer Budapesten, ahol nem egy adott ponton tudsz autót bérelni, és nem kell a bérlés végén visszavinned ugyanoda, hanem bárhol, ahol éppen van egy szabad autó, kibérelheted, és - a szolgáltatási területen belül - bárhol, ahol szabályosan lehet parkolni, leállíthatod a bérlést. Így egy alkalommal akár csak pár percre, pár száz forintért is lehet autót bérelni. Ráadásul mindez elektromos (Volkswagen e-up) autókkal működik. A díjszabás a következő: amennyiben vállalod a 990 Ft-os havidíjat, a bérlés 65 Ft/perc, a parkolás 15 Ft/perc (utóbbit akkor kell fizetni, ha nem szeretnéd, ha valaki más vinné el az autót, pl. amíg vásárolsz, vagy ha a szolgáltatási területen kívül hagyod az autót, akkor mindaddig fizetni kell, amíg vissza nem viszed). Ha nem szeretnél havidíjat fizetni, akkor pedig 80 Ft/perc a bérlés és 20 Ft/perc a parkolás. Vagyis, ha havi 66 percnél többet bérelsz (vagy 198 percnél többet parkolsz), akkor érdemes a havidíjas verziót választani, egyébként a havidíj nélkülit. Ezen kívül van egy egyszeri 5900 Ft-os regisztrációs díj, amiből azonban 4900 Ft-ot elengednek, ha 2017.06.24-ig véglegesíted a regisztrációdat. A regisztráció véglegesítésére személyesen a Rumbach Sebestyén utca és a Madách Imre út sarkán található irodában van lehetőség, ahol be kell mutatnod személyazonosító igazolványod, valamint vezetői engedélyed, és aláírni a keretszerződést. A regisztrációkor 30 bónuszpercet is kapsz ajándékba, amit 3 hónapon belül lehet felhasználni. Valamint, ha ezen a linken keresztül regisztrálsz, akkor további 30 bónuszpercet kapsz ajándékba (meg én is további 15 percet kapok ajándékba). Tehát most akár 1000 Ft-ért 60 percen át vezethetsz elektromos autót Budapesten.

A bejegyzés trackback címe:

https://taxiapp.blog.hu/api/trackback/id/tr712603541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása